Betalingsmogelijkheden:

Herstel na chemo

Herstel na chemo

Z

Verkoelingssjaal

Brengt snel verkoeling

Home » Herstel na chemo

Herstel na chemo

Bij Comfort Cooling Products Rijen bieden we verschillende mogelijkheden om uw herstel na een chemo kuur te verbeteren. Een veel voorkomende bijwerking tijdens de fase van herstel na de chemo is koorts. Onze producten kunnen u helpen om uw lichaamstemperatuur te verlagen en voor comfort te zorgen tijdens deze periode.

Herstel na chemo door verkoeling

Indien u na uw chemo kuur last heeft van bijwerkingen zoals koorts biedt Comfort Cooling Products de oplossing voor u. Wij hebben verschillende producten die u kunnen helpen om verkoeling te vinden:

  • Cooling Neck Ties
  • Cooling Pads

De Cooling Neck Tie is een handige sjaal die is ontworpen om u koel te houden. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende modieuze kleuren en motieven. Dit maakt de Cooling Neck Tie dus niet alleen een middel om uw herstel na de chemo te bevorderen, maar ook een hip accessoire.

Onze Cooling Pads zijn handige kleine koelkussentjes waardoor u snel kunt afkoelen. Ze geven een heerlijk verkoelend en verlichtend gevoel indien geplaatst op het voorhoofd of de ogen. Ook de Cooling Pads kunnen u helpen verkoeling te vinden indien u last heeft van koorts tijdens uw herstelperiode na een chemo kuur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons product?

Verlicht de bijwerkingen na uw chemo kuur en zorg voor een voorspoedig herstel met de producten van Comfort Cooling Products Rijen. Via onze webshop kunt u zowel de Cooling Neck Tie als de Cooling Pads bestellen. Indien u meer wilt weten over onze producten kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0161-227727

Nieuwe Patronen Online

Nu weer allemaal nieuwe patronen online in onze webshop.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid