Betalingsmogelijkheden:

Hoofdpijn verlichten zonder medicijnen

Herstel na chemo

Z

Verkoelingssjaal

Brengt snel verkoeling

Home » Hoofdpijn verlichten zonder medicijnen

Hoofdpijn verlichten zonder medicijnen

Bent u op zoek naar een middel om uw hoofdpijn te verlichten zonder gebruik te maken van medicijnen? De Cooling Pads van Comfort Cooling Products Rijen bieden de perfecte uitkomst voor u. Deze handige kleine koelkussentjes zorgen snel voor verkoeling waardoor u dan ook snel uw hoofdpijn kan verlichten zonder medicijnen in te nemen. De Cooling Pad is een effectief en eenvoudig te gebruiken verkoelingsmiddel dat verkrijgbaar is zonder medisch voorschrift.

Uw hoofdpijn verlichten zonder medicijnen gebruiken dankzij Cooling Pads

Onze Cooling Pads kunnen u snel een verkoelend en verlichtend gevoel geven wanneer u ze plaatst op uw voorhoofd of ogen. Deze koelkussentjes zijn gevuld met kristallen. Voor gebruik laat u de Cooling Pad gedurende 15 tot 20 minuten liggen in lauw warm water. Hierdoor neemt het kussentje een grote hoeveelheid water in zich op. Leg de Cooling Pad vervolgens even op een handdoek om het overtollig water af te nemen. Hierna is hij klaar voor gebruik. De Cooling Pad levert u tot wel twee dagen verkoeling waardoor u snel uw hoofdpijn kunt verlichten zonder gebruik te maken van medicijnen.

Bestel de Cooling Pads in onze webshop

Bestel de Cooling Pads vandaag nog zodat u ook uw hoofdpijn kan verlichten zonder gebruik te maken van medicijnen. In onze webshop vindt u onze Cooling Pads in verschillende kleuren en designs. Ook kunt u hier onze andere producten vinden om u verkoeling te brengen. Wilt u meer weten over onze producten? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0161-227727.

Nieuwe Patronen Online

Nu weer allemaal nieuwe patronen online in onze webshop.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid