Betalingsmogelijkheden:

Middel tegen opvliegers

Herstel na chemo

Z

Verkoelingssjaal

Brengt snel verkoeling

Home » Middel tegen opvliegers

Middel tegen opvliegers

Comfort Cooling Products Rijen levert u het ideale middel tegen opvliegers. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die u kunnen helpen verkoeling te vinden wanneer u last krijgt van een opvlieger. Onze producten bieden u een natuurlijk middel om opvliegers tegen te gaan. Hierdoor kunt u voortaan de vervelende opvliegers verlichten.

Comfort Cooling Products als natuurlijk middel tegen opvliegers

Bij Comfort Cooling Products Rijen bieden we verschillende producten om u verkoeling te geven bij opvliegers:

  • Cooling Neck Ties
  • Cooling Pads

Onze Cooling Neck Tie is een handige sjaal die speciaal is ontworpen om u koel te houden. Deze sjaal is buisvormig en is gevuld met kristallen. De sjaal is verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren en designs, waardoor het een hip en natuurlijk middel tegen opvliegers is.

De Cooling Pads zijn kleine koelkussentjes die u net zoals de Cooling Neck Tie de mogelijkheid bieden om snel af te koelen. Deze koelkussentjes zijn heerlijk verkoelend en verlichtend wanneer u ze plaatst op uw voorhoofd of ogen.

Bestel ons natuurlijk middel tegen opvliegers in de webshop

Maak vandaag nog een einde aan die vervelende opvliegers. Ga snel naar onze webshop en bestel een van onze natuurlijke middelen tegen opvliegers. Zowel de Cooling Neck Ties als de Cooling Pads zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen waardoor er voor ieder wat wils is. Voor meer informatie over onze producten kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0161-227727.

Nieuwe Patronen Online

Nu weer allemaal nieuwe patronen online in onze webshop.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid