Welkom op de website van Comfort Cooling Products

Welkom op de nieuwe Comfort Cooling Products website!

Over ons

Ons verhaal

Tijdens een reis naar Canada in 2006 had ik, Margreet, voor de zoveelste keer last van opvliegers. Zoals veel vrouwen die herstellende zijn na borstkanker, werd ik ook overrompeld door hitte-aanvallen. Het was allemaal nieuw voor me en soms was ik zo gefrustreerd, dat ik iedere dag wel klaagde over die onverwachte opvliegers die me bleven overvallen.

'Er moet toch iets zijn tegen opvliegers?

Dat is wat ik dacht. In Nederland kon ik niets vinden wat hielp en ook tijdens de reis naar Canada in 2006 was ik tegen mijn ex-man uit wanhoop aan het klagen: ‘Wat moet ik nu doen?!’ En op diezelfde ochtend kwam ik – in de bioscoop – een rek tegen vol met koelsjaaltjes. De Heat Guard Cooling Neck Ties. Ik was heel sceptisch: Hoe kan dat nou helpen? Zo’n natte sjaal in je nek? Maar ik was de wanhoop nabij, ik kocht een aantal koelsjaaltjes en wat bleek? Het werkte!

IK DACHT: ‘HOE KAN DAT NOU HELPEN? ZO’N NATTE SJAAL IN JE NEK?’

De koelsjaaltjes bleken een hit!

Tijdens de herstelperiode na borstkanker, ontmoette ik veel vrouwen die ook overvallen werden door opvliegers. De vondst van de koelsjaaltjes ging als een lopend vuurtje, maar bleken nergens te koop te zijn in Nederland. Daarom besloten we de Heat Guard Cooling Neck Ties naar Nederland te halen. Sindsdien zijn wij met trots de distributeur op het gebied van verkoelingsproducten voor mensen in Europa.

ANNO 2022 ZIJN ER DUIZENDEN (!) KOELSJAALTJES IN NEDERLAND

Inmiddels hebben we duizenden mensen blij kunnen maken met de koelsjaaltjes. En hoewel ze ideaal zijn voor vrouwen met opvliegers, ondertussen worden de koelsjaaltjes ook veelvuldig gebruikt door onder andere mensen die last hebben van migraine, fanatieke sporters, in de zorg en in de bouw, voor ouderen tijdens de hittegolf en ga zo maar door.

Bij iedere bestelling gaat er een deel van de opbrengst naar De Opstapbus in Tilburg, Inloophuis Toon in Waalwijk of naar de Alpe d’HuZes.

Hopelijk bieden de koelsjaaltjes jou net zoveel verlichting als dat ik nog iedere dag mag ervaren!

Warme groet,

Margreet