Betalingsmogelijkheden:

Reacties van klanten

Herstel na chemo

Z

Verkoelingssjaal

Brengt snel verkoeling

Home » Reacties van klanten

Wat klanten zeggen over ons:

 
 
 
 
 
 
 
29 berichten.
debora bosch debora bosch uit Ridderkerk heeft geschreven op augustus 31, 2021 om 7:57 pm
Ben heel erg blij met mijn koelsjaaltje en ook het kussentje. Via het ziekenhuis deze website gekregen. Ben heel erg in de overgang en omdat ik geen hormonen mag, was er niks wat mij hielp. Kwam ook weinig aan iets toe als ik maar iets deed brak het zweet mij uit. Nu is het al iets beter vol te houden. Ga er zeker nog een paar bij bestellen Ben er super blij mee. Gr debora
Erna van Beusekom Erna van Beusekom uit Rijnsburg heeft geschreven op oktober 15, 2020 om 3:56 pm
Ik ben erg blij met de aanschaf van de koelsjaals. Koelt zo goed dat ik het zelfs van en toe af doe om iets warmer te worden! ;-)). Wie had ooit gedacht dat het zo goed zou werken. Een bijkomend voordeel nu weet ik ook meteen een leuk cadeautje voor mijn broers en zussen die allemaal aardige leeftijden hebben. Van mij mogen er meer variaties zijn in de sjaals net zoals op de Canadese site. Tenslotte is het ook heerlijk voor jonge mensen om te dragen.
Ans van den Brand Ans van den Brand uit Boxtel heeft geschreven op augustus 26, 2020 om 7:03 pm
Wat ben ik blij met mijn sjaaltje. Het werkt bij mij uitstekend. Het 's-nachts 10 keer omdraaien van mijn hoofdkussen is verleden tijd. Aangeschaft op advies van mijn zus. Op onze jaarlijkse zussendag is er dan ook door alle zes zussen een bestelling geplaatst. Ik werd zelfs op zondag gebeld dat een motiefje niet leverbaar was. Ik kreeg bovendien een extra sjaaltje in een ander motief opgestuurd. Al na 3 dagen de bestelling ontvangen. Geweldige service.
Esther Esther heeft geschreven op augustus 21, 2020 om 9:22 am
Ik heb een koelsjaal gekocht, was enigszins wat sceptisch of dit wel zou helpen maar: oh wat is dit prettig....ik ben vreselijk in de overgang en zelfs met de hitte van de afgelopen dagen geeft dit verlichting, leg ‘m af en toe tussendoor in de koelkast voor extra kou.... De sjaal heeft mij ook al geholpen tijdens een migraineaanval, dus ja, super! En ik ga zeker nog een keer bestellen😊
Silvia Lindenhof Silvia Lindenhof uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op augustus 13, 2020 om 12:52 pm
Ongeveer 2 weken geleden mijn 1e sjaaltje besteld. 2 dagen later in huis. Wat een verademing. Heerlijk koel. Familie wilde er ook een paar. Zaterdag de 8e besteld. Zijn nu onderweg. Blijft met deze hitte wel iets korter koel. Daarom nog 1 extra om af te wisselen. Ik raad het iedereen aan.
Anne van Veen Anne van Veen uit Wilnis heeft geschreven op augustus 13, 2020 om 6:34 am
Wat een fantastische producten. Heerlijk verkoelend met deze warme dagen. En wat een service. Op de website was alles uitverkocht en ik vroeg of er kijk was wanneer er weer nieuwe produkten zouden komen. Ik werd de volgende dag gebeld en kon direct bestellen, Geweldig toch. Waar tref je nog zo een serviice. Dank.
Carien Koppen Carien Koppen uit Weert heeft geschreven op augustus 13, 2020 om 6:26 am
2 weken terug sjaaltje besteld, superblij mee, gisteren schoonmoeder laten zien/voelen sjaaltje om, knoopjes erin, ze was er per direkt heel gelukkig mee, en heeft t omgehouden. Graag zou ik nu een ander bestellen, nu maar alles is uitverkocht... Help aub Gr. Carien
H.A. Scholte H.A. Scholte heeft geschreven op augustus 12, 2020 om 12:27 pm
eergisteren 2 sjaaltjes besteld heden ontvangen. direct in lauw water gelegd en hierna iets droger gemaakt en om gedaan. Maar voelt wel nog warm aan ! dacht juist dat het koel zou zijn.
Lelie Lelie uit Delft heeft geschreven op augustus 11, 2020 om 5:50 pm
In het nog steeds zo hete weekend van 8/9 augustus waren de sjaaltjes overal totaal uitverkocht en de prijzen werden meteen ook opgedreven hier en daar. Een mailtje gestuurd met de vraag of ik bij Comfortcoolingproducts misschien op een lijst geplaatst kon worden voor twee sjaaltjes. Ik kreeg die zondag snel een mailtje terug dat ik er twee meteen kon bestellen. Op dinsdag had ik ze in huis. En ze helpen goed tegen de ergste verschijnselen van verhitting. Je kunt beter denken, beter functioneren. Ze verdrijven de warmte om je heen niet, maar je fysieke reactie erop wordt minder onaangenaam. En wat een prima service! Hartstikke fijn!
Marielle Marielle uit Nieuwstadt heeft geschreven op augustus 11, 2020 om 4:59 pm
Beste mensen, bedankt voor de snelle service en meedenken bij een uitverkocht artikel. De moeite die jullie nemen om de klant te bedienen, super!
Ans Maas Ans Maas uit Dongen heeft geschreven op augustus 10, 2020 om 12:17 pm
Ik had 2 cooling pads en 2 sjaaltjes besteld. Ik had de voicemail en een bericht gestuurd met de vraag of wij ze konden komen ophalen omdat het maar 7 kilometer van ons is. Dit was zaterdag, op zondagmorgen werden we gebeld dat we ze mochten komen ophalen. Ik heb MS en mijn moeder hartfalen. Wat was ik blij. Eindelijk verkoeling en wat een service. Bedankt comfortcooling.
Caroline Van den Neste Caroline Van den Neste uit Terneuzen heeft geschreven op augustus 10, 2020 om 10:56 am
ik ben echt in de wolken, zonder deze sjaaltjes, waar ik er elk jaar wel weer een of twee extra bestel zodat ik kan variëren en ze vaak kan gebruiken, zou ik het in deze hitte niet volhouden. Bovendien heb ik reeds tal van vriendinnen en collega's erop gewezen en ook zij gaan overstag en vinden ze super. Groet Caroline
Ans Maas Ans Maas uit Dongen heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 1:43 pm
Het is nu zo heet dat ik nagenoeg niets meer kan. Ik heb al 25 jaar MS en warmte is zeer slecht voor ons. Nadat ik op tv de koelsjaaltjes zag wilde ik deze ook bestellen. Maar helaas er was niks meer. Toen heb ik 2 coolingpads besteld. Ook 1 voor mijn moeder die hartfalen heeft. Toen zag ik waar ze verkocht werden in Rijen, 7 kilometer van ons af. Ik heb meteen een bericht ingesproken en een bericht gestuurd of dat wij ze konden halen. De dag erna werd ik gebeld dat wij ze konden halen. Ik zei dat ik ook graag 2 sjaaltjes had gewild maar dat alles uitverkocht was. Hij zei als ik niet kieskeurig was dat hij er nog 2 had liggen. HEEL ERG BEDANKT, WAT EEN SERVICE!!!!!
Joke Maas Joke Maas uit Rijen heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 1:21 pm
Echt een uitvinding.maak al jaren gebruik van deze verkoelingssjaal. Beveel ze iedereen aan.op tijd bestellen want ze zijn snel uitverkocht.Dat is een goed teken.groetjes
Roely Roely uit Vledderveen heeft geschreven op augustus 8, 2020 om 11:23 am
Besteld, volgende dag in huis. Werk in thuiszorg en zweet heel snel. Met dit sjaaltje om werk ik heerlijk fris en fruitig. 😁 Bestel er gelijk nog 1.
Winni Winni uit Reeuwijk heeft geschreven op juli 30, 2020 om 5:34 pm
Er ging iets mis bij het bestellen van 2 sjaaltjes. Iets met de bank.. maar de sjaaltjes waren besteld. Vervolgens kreeg ik een mail dat ik 4 sjaaltjes had besteld, of dit ook de bedoeling was?.. Het geld werd gelijk teruggestuurd en ik ontving ze de volgende dag. Dus super service!! Heel blij mee dat het allemaal snel geregeld was. En de sjaaltjes zijn TOP. Op een bloedhete dag op de golfbaan is dit een uitkomst.
Christine Christine heeft geschreven op juli 20, 2020 om 7:23 am
Wat een uitkomst deze sjaaltjes, gaan ook mee met vakanties, hebben familie 'gered in Death Valley' mij gered van opvliegers, heb besteld voor neef die in zeer warme ruimtes machines moet repareren enz enz . En ik wil nog benadrukken hoe ik meer dan tevreden ben over de service. Mijn 2 nieuwe bestelde sjaaltjes waren na een week nog niet binnen, ( was mijn eigen schuld, ik had geen huisnr vermeld) ik kon niet eerder reageren ivm vakantie toen, maar ik kreeg gelijk reactie, al was het zaterdag avond. En op zondag hier opnieuw over een mailwisseling en kreeg er alsnog 1 opgestuurd, Super!!
Janneke Janneke uit Waalwijk heeft geschreven op juni 28, 2020 om 2:49 pm
Ik was al bekend et de sjaaltjes die in het Toon Hermans huis verkocht werden, maar een keer zijn ze aan vervanging toe. Dus website opgezocht en o o o o o o , wat een geweldige patroontje op de sjaaltjes. En wat heerlijk bij deze temperatuur. .Meteen maar een 2 tal gekocht. En van de week krijg ik het kussentje dat ik ga uitproberen op mijn voet. Ben benieuwd. Jullie horen er nog van.
Jeannine Jeannine uit Den Haag heeft geschreven op juni 25, 2020 om 8:41 pm
Vandaag in de hitte mijn postwijk bezorgd met de Heat Guard om. Het werkt echt verkoelend , ben er heel blij mee!
Marian Marian uit Haarlem heeft geschreven op juni 10, 2020 om 4:15 pm
Opvliegers haha. Super blij met mijn sjaaltje. Rust eindelijk wat was ik hier aan toe. Aanrader. Ook leuk om als kado te geven