Welkom op de website van Comfort Cooling Products

Welkom op de nieuwe Comfort Cooling Products website!

Reacties van klanten

Wat klanten zeggen over ons:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Esther Esther uit Rijen schreef op juni 19, 2023 om 2:24 pm
Wat een fijne service! Vandaag besteld, niet wetende dat we in hetzelfde dorp wonen, en nu al bezorgd! Hele leuke, hippe prints.Heb nog geen opvliegers maar als MS-er is dit een fijne afkoeler.
Sabine Van Bever Sabine Van Bever uit België schreef op september 12, 2022 om 1:43 pm
Vorige maand volgde ik een workshop van een week in Frankrijk. De eigenares van het centrum heeft me een namiddag zo&#039
Elly Elly uit Hoorn schreef op september 2, 2022 om 7:05 am
Super fijne verkoeling. Fijn te dragen. En leuke motiefjes. rnHeel tevreden
gerrie gerrie schreef op augustus 20, 2022 om 5:09 pm
Ik heb een Cooling sjaaltje besteld en snel ontvangen, ik ben er heel tevreden mee want het verkoelt prima
Karin van den Berg Karin van den Berg uit IJsselstein schreef op augustus 18, 2022 om 7:35 am
Ik ben een zeer tevreden klant, voor het sjaaltje maar ook voor de cap en de bandana. ze zijn zeer verkoelend als je buiten werkt of wandelt. Raad het iedere vrouw met opvliegers aan.
Marijke Mulder Marijke Mulder uit Den Haag schreef op augustus 15, 2022 om 5:16 pm
Hartelijk dank voor het checken van mijn huisadres en verzenden op de zelfde dag als het bestellen. Er diverse vrienden mee blij gemaakt. En profijt van tijdens hittegolf!
Monique Monique uit Woudrichem schreef op augustus 14, 2022 om 8:12 am
Hele goede kwaliteit sjaaltjes. Ik heb er vorig jaar 2 gekocht en die draag ik nu nog steeds. Dit jaar ook een coolingpad aangeschaft om snachts af te koelen tijdens de opvliegers. Zalig gewoon. Ook heerlijk als oogmasker. De vulling is kwalitatief zoveel beter dan andere goedkopere koelsjaaltjes en ze zijn echt netjes afgewerkt. Ik stuur iedereen door naar jullie website. Groeten van een tevreden klant.
Frea de Gans Frea de Gans uit Didam schreef op augustus 12, 2022 om 5:07 pm
Ik heb een sjaaltje en de cap en bandana in gebruik. Ideaal. De cap en bandana koelen op het voorhoofd heerlijk als je fietst of in de auto zin. De bandana kun je ook als sjaaltje om doen. De cap zit wat hoger en vlakker rondom het hoofd. De bandana zit losser om je hoofd ook kun bij de bandana zelf bepalen hoe hoog je de koelrand op je voorhoofd wil. Kortom ik gebruik alle drie erg veel met de hitte. Ook in bed.
Gerie Tol Gerie Tol uit Apeldoorn schreef op augustus 10, 2022 om 6:39 am
Binnen gekrege8n voor de hitte golfrnMeteen klaar gemaakt voor gebruikrnZat lekker.rnVoor de nacht op de glazen salontafel gelegdrnToen was hij heel koud de volgende dag.rnFijn ding.
Jet Wijnen Jet Wijnen uit Den Bosch schreef op juli 25, 2022 om 8:28 am
Heerlijk, dat koelsjaaltje! Met de steeds warmer wordende dagen echt een uitkomst. Hiervoor deed ik altijd een natte pet op maar dat vond mijn kapsel niet zo fijn. Het werkt echt super! Ook een voor mijn moeder besteld
Esther Gaasenbeek Esther Gaasenbeek uit Den Haag schreef op juli 17, 2022 om 8:43 pm
Van een gift van een bewoner op onze afdeling sjaaltjes gekocht voor al de collega’s in de zorg.rnWat een fijn cadeau. In ons oude woonzorgcentrum geen airco dus een uitkomst voor de collega’srnNu sparen om ook onze bewoners een sjaaltje te kunnen geven. Heel blij mee!
T. Egel T. Egel schreef op mei 18, 2022 om 7:08 pm
Het sjaaltje heb ik vandaag ontvangen en geprobeerd. rnDe kleur en het dessin van de afbeelding op de website komen overeen met de sjaal. Het is 100% katoen. En ongeveer 86 cm lang en 4 cm breed. Het had voor mij iets breder mogen zijn, maar dat is persoonlijk. rnMijn eerste indruk met het gebruik is goed. Het voelt fris en blijft lang koel.rnDe verkoper heeft mooie aanbiedingen, met diverse dessins. Dus zelfs als je op de kleintjes moet of wil letten, is er altijd wel een optie.rnFantastische service ook van de verkoper. Hij reageerde heel snel op e-mail en telefoon. Daarnaast woon ik in de buurt. Ophalen of verzenden hoefde niet, de verkoper stopte het bij mij in de brievenbus. Wat kun je je als consument nog meer wensen?
debora bosch debora bosch uit Ridderkerk schreef op augustus 31, 2021 om 7:57 pm
Ben heel erg blij met mijn koelsjaaltje en ook het kussentje.
Via het ziekenhuis deze website gekregen.
Ben heel erg in de overgang en omdat ik geen hormonen mag, was er niks wat mij hielp.
Kwam ook weinig aan iets toe als ik maar iets deed brak het zweet mij uit.
Nu is het al iets beter vol te houden.
Ga er zeker nog een paar bij bestellen
Ben er super blij mee.
Gr debora
Erna van Beusekom Erna van Beusekom uit Rijnsburg schreef op oktober 15, 2020 om 3:56 pm
Ik ben erg blij met de aanschaf van de koelsjaals. Koelt zo goed dat ik het zelfs van en toe af doe om iets warmer te worden! ;-)). Wie had ooit gedacht dat het zo goed zou werken. Een bijkomend voordeel nu weet ik ook meteen een leuk cadeautje voor mijn broers en zussen die allemaal aardige leeftijden hebben. Van mij mogen er meer variaties zijn in de sjaals net zoals op de Canadese site. Tenslotte is het ook heerlijk voor jonge mensen om te dragen.
Ans van den Brand Ans van den Brand uit Boxtel schreef op augustus 26, 2020 om 7:03 pm
Wat ben ik blij met mijn sjaaltje. Het werkt bij mij uitstekend. Het 's-nachts 10 keer omdraaien van mijn hoofdkussen is verleden tijd. Aangeschaft op advies van mijn zus. Op onze jaarlijkse zussendag is er dan ook door alle zes zussen een bestelling geplaatst. Ik werd zelfs op zondag gebeld dat een motiefje niet leverbaar was.
Ik kreeg bovendien een extra sjaaltje in een ander motief opgestuurd. Al na 3 dagen de bestelling ontvangen.
Geweldige service.
Esther Esther schreef op augustus 21, 2020 om 9:22 am
Ik heb een koelsjaal gekocht, was enigszins wat sceptisch of dit wel zou helpen maar: oh wat is dit prettig….ik ben vreselijk in de overgang en zelfs met de hitte van de afgelopen dagen geeft dit verlichting, leg ‘m af en toe tussendoor in de koelkast voor extra kou….
De sjaal heeft mij ook al geholpen tijdens een migraineaanval, dus ja, super! En ik ga zeker nog een keer bestellen????
Silvia Lindenhof Silvia Lindenhof uit Capelle aan den IJssel schreef op augustus 13, 2020 om 12:52 pm
Ongeveer 2 weken geleden mijn 1e sjaaltje besteld. 2 dagen later in huis. Wat een verademing. Heerlijk koel. Familie wilde er ook een paar. Zaterdag de 8e besteld. Zijn nu onderweg. Blijft met deze hitte wel iets korter koel. Daarom nog 1 extra om af te wisselen. Ik raad het iedereen aan.
Anne van Veen Anne van Veen uit Wilnis schreef op augustus 13, 2020 om 6:34 am
Wat een fantastische producten. Heerlijk verkoelend met deze warme dagen. En wat een service. Op de website was alles uitverkocht en ik vroeg of er kijk was wanneer er weer nieuwe produkten zouden komen.
Ik werd de volgende dag gebeld en kon direct bestellen,
Geweldig toch. Waar tref je nog zo een serviice. Dank.
Carien Koppen Carien Koppen uit Weert schreef op augustus 13, 2020 om 6:26 am
2 weken terug sjaaltje besteld, superblij mee, gisteren schoonmoeder laten zien/voelen sjaaltje om, knoopjes erin, ze was er per direkt heel gelukkig mee, en heeft t omgehouden.
Graag zou ik nu een ander bestellen, nu maar alles is uitverkocht…
Help aub
Gr. Carien
H.A. Scholte H.A. Scholte schreef op augustus 12, 2020 om 12:27 pm
eergisteren 2 sjaaltjes besteld heden ontvangen. direct in lauw water gelegd en hierna iets droger gemaakt en om gedaan. Maar voelt wel nog warm aan ! dacht juist dat het koel zou zijn.