Welkom op de website van Comfort Cooling Products

Welkom op de nieuwe Comfort Cooling Products website!

Reacties van klanten

Wat klanten zeggen over ons:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Lelie Lelie uit Delft schreef op augustus 11, 2020 om 5:50 pm
In het nog steeds zo hete weekend van 8/9 augustus waren de sjaaltjes overal totaal uitverkocht en de prijzen werden meteen ook opgedreven hier en daar.
Een mailtje gestuurd met de vraag of ik bij Comfortcoolingproducts misschien op een lijst geplaatst kon worden voor twee sjaaltjes. Ik kreeg die zondag snel een mailtje terug dat ik er twee meteen kon bestellen.
Op dinsdag had ik ze in huis. En ze helpen goed tegen de ergste verschijnselen van verhitting. Je kunt beter denken, beter functioneren. Ze verdrijven de warmte om je heen niet, maar je fysieke reactie erop wordt minder onaangenaam.
En wat een prima service! Hartstikke fijn!
Marielle Marielle uit Nieuwstadt schreef op augustus 11, 2020 om 4:59 pm
Beste mensen, bedankt voor de snelle service en meedenken bij een uitverkocht artikel. De moeite die jullie nemen om de klant te bedienen, super!
Ans Maas Ans Maas uit Dongen schreef op augustus 10, 2020 om 12:17 pm
Ik had 2 cooling pads en 2 sjaaltjes besteld. Ik had de voicemail en een bericht gestuurd met de vraag of wij ze konden komen ophalen omdat het maar 7 kilometer van ons is. Dit was zaterdag, op zondagmorgen werden we gebeld dat we ze mochten komen ophalen.
Ik heb MS en mijn moeder hartfalen. Wat was ik blij.
Eindelijk verkoeling en wat een service. Bedankt
comfortcooling.
Caroline Van den Neste Caroline Van den Neste uit Terneuzen schreef op augustus 10, 2020 om 10:56 am
ik ben echt in de wolken, zonder deze sjaaltjes, waar ik er elk jaar wel weer een of twee extra bestel zodat ik kan variëren en ze vaak kan gebruiken, zou ik het in deze hitte niet volhouden. Bovendien heb ik reeds tal van vriendinnen en collega's erop gewezen en ook zij gaan overstag en vinden ze super.
Groet Caroline
Ans Maas Ans Maas uit Dongen schreef op augustus 9, 2020 om 1:43 pm
Het is nu zo heet dat ik nagenoeg niets meer kan. Ik heb al 25 jaar MS en warmte is zeer slecht voor ons. Nadat ik op tv de koelsjaaltjes zag wilde ik deze ook bestellen. Maar helaas er was niks meer. Toen heb ik 2 coolingpads besteld. Ook 1 voor mijn moeder die hartfalen heeft. Toen zag ik waar ze verkocht werden in Rijen, 7 kilometer van ons af. Ik heb meteen een bericht ingesproken en een bericht gestuurd of dat wij ze konden halen. De dag erna werd ik gebeld dat wij ze konden halen. Ik zei dat ik ook graag 2 sjaaltjes had gewild maar dat alles uitverkocht was. Hij zei als ik niet kieskeurig was dat hij er nog 2 had liggen.
HEEL ERG BEDANKT, WAT EEN SERVICE!!!!!
Joke Maas Joke Maas uit Rijen schreef op augustus 9, 2020 om 1:21 pm
Echt een uitvinding.maak al jaren gebruik van deze verkoelingssjaal. Beveel ze iedereen aan.op tijd bestellen want ze zijn snel uitverkocht.Dat is een goed teken.groetjes
Roely Roely uit Vledderveen schreef op augustus 8, 2020 om 11:23 am
Besteld, volgende dag in huis. Werk in thuiszorg en zweet heel snel.
Met dit sjaaltje om werk ik heerlijk fris en fruitig. ????
Bestel er gelijk nog 1.
Winni Winni uit Reeuwijk schreef op juli 30, 2020 om 5:34 pm
Er ging iets mis bij het bestellen van 2 sjaaltjes. Iets met de bank.. maar de sjaaltjes waren besteld. Vervolgens kreeg ik een mail dat ik 4 sjaaltjes had besteld, of dit ook de bedoeling was?.. Het geld werd gelijk teruggestuurd en ik ontving ze de volgende dag. Dus super service!! Heel blij mee dat het allemaal snel geregeld was. En de sjaaltjes zijn TOP. Op een bloedhete dag op de golfbaan is dit een uitkomst.
Christine Christine schreef op juli 20, 2020 om 7:23 am
Wat een uitkomst deze sjaaltjes, gaan ook mee met vakanties, hebben familie 'gered in Death Valley' mij gered van opvliegers, heb besteld voor neef die in zeer warme ruimtes machines moet repareren enz enz .
En ik wil nog benadrukken hoe ik meer dan tevreden ben over de service. Mijn 2 nieuwe bestelde sjaaltjes waren na een week nog niet binnen, ( was mijn eigen schuld, ik had geen huisnr vermeld) ik kon niet eerder reageren ivm vakantie toen, maar ik kreeg gelijk reactie, al was het zaterdag avond. En op zondag hier opnieuw over een mailwisseling en kreeg er alsnog 1 opgestuurd, Super!!
Janneke Janneke uit Waalwijk schreef op juni 28, 2020 om 2:49 pm
Ik was al bekend et de sjaaltjes die in het Toon Hermans huis verkocht werden, maar een keer zijn ze aan vervanging toe. Dus website opgezocht en o o o o o o , wat een geweldige patroontje op de sjaaltjes. En wat heerlijk bij deze temperatuur. .Meteen maar een 2 tal gekocht. En van de week krijg ik het kussentje dat ik ga uitproberen op mijn voet. Ben benieuwd. Jullie horen er nog van.
Jeannine Jeannine uit Den Haag schreef op juni 25, 2020 om 8:41 pm
Vandaag in de hitte mijn postwijk bezorgd met de Heat Guard om. Het werkt echt verkoelend , ben er heel blij mee!
Marian Marian uit Haarlem schreef op juni 10, 2020 om 4:15 pm
Opvliegers haha. Super blij met mijn sjaaltje. Rust eindelijk wat was ik hier aan toe. Aanrader. Ook leuk om
als kado te geven
Linda Linda uit Leudal schreef op april 8, 2020 om 6:39 pm
Twee jaar geleden een drietal koelsjaaltjes besteld ivm opvliegers door de overgang. Kan niet anders zeggen als dat de sjaaltjes werken, ik heb veel minder last van opvliegers als ik ze draag. Daarnaast zijn ze ook heerlijk om in de zomer te dragen als afkoeling. Heb ze ook vaak om tijdens een zomerse wandeling met de hond en ook dan brengen de sjaaltjes aangename verkoeling. Kortom: Ik ben fan !!!
Anje Anje uit Coevorden schreef op april 8, 2020 om 10:52 am
Paar jaar geleden eerst sjaaltje gekocht en beviel zo goed . Hebben pas eentje erbij gekocht met van die prachtige viooltjes erop . Echt heel mooi en fijn deze verkoelingssjaals . Kan het iedereen aanraden ook als je niet in de overgang bent . ????
Tineke Tineke uit Etten-Leur schreef op augustus 11, 2018 om 2:36 pm
Op advies van een vriendin 2 shawls gekocht. Heb last van warmteaanvallen door medicatie.
Wat een verademing! Heerlijk gewoon. Was aan de late kant met bestellen, maar na twee dagen in huis. Raadt ze nu ook aan anderen aan. Het helpt en werkt echt. Ook als ik ‘s nachts wakker word, even op mijn voorhoofd, daarna kan ik weer heerlijk door slapen
Sylvia Sylvia uit Rijen schreef op juli 20, 2018 om 6:21 pm
Maandag mocht ik nog op de valreep 2 sjaaltjes ophalen voor mijn man Jan en Marian die dinsdag aan de 4daagse zouden beginnen. Wat hebben ze veel plezier en koelte gehad aan de sjaaltjes. Top!! Hadden ze niet willen missen de afgelopen dagen. Echt een aanrader!!!!
Veronique van Oers Veronique van Oers uit Breda schreef op juli 18, 2018 om 8:01 am
Ik ben door een (MS) patiënt van mij geattendeerd op de koelsjaal. Inmiddels heb ik al veel patiënten geïnformeerd over de koelsjaal, en iedereen is er enthousiast over. Ik ga er nu zelf één bestellen!(opvlieger:))
Bibian Bibian schreef op mei 7, 2018 om 11:49 am
Super snelle levering, uitstekend product.Wij ontvingen de volgende leuke reactie van Bibian, een fanatiek motorrijdster:

Zet er gerust bij dat het ideaal is voor motorrijders! Wij hebben de sjaaltjes meegenomen naar Noord-Italië waar de temperatuur op sommige dagen behoorlijk op liep. Ik had iedere dag de sjaaltjes bij ons en we hebben er velen dagen dankbaar gebruik van gemaakt. Op ritten waar normaal je hoofd uit je helm zweet omdat het zo warm is, werden nu onze hoofdjes via onze nek/sjaaltjes heerlijk afgekoeld.
Bedankt daarvoor!
Met vriendelijke groet,
Gerry Gerry schreef op mei 7, 2018 om 11:49 am
Jullie sjaaltjes zijn echt een uitvinding! Ik gebruik ze voor mijn opvliegers door hormoontherapie na borstkanker. Jullie hebben minstens 10 klanten gewonnen door mijn reclame voor jullie sjaaltjes! Met name andere kankerpatiënten en golfmensen. Het is zelfs voor gekomen dat mensen mij aanspraken en zeiden: "Ik heb gehoord dat jij sjaaltjes hebt…..".Ik heb voor jullie goede reclame gemaakt!
Zelfs mijn lymfetherapeute beveelt jullie sjaaltjes aan! Ik ben in elk geval heel erg blij met jullie sjaaltjes! Dank je wel! Groetjes
Pien Pien schreef op mei 7, 2018 om 11:48 am
Ik ben trouwens wel erg blij met het shawltje…het heeft me de afgelopen tijd al veel goede diensten bewezen, ik heb het al aan veel mensen gedemonstreerd en aangeraden (en jullie website doorgegeven!) en het zou me niets verbazen als daar nog bestellingen uit volgen! Dat hoop ik voor jullie, het is echt een wonderproduct!

Fijn weekend verder en groeten,