Betalingsmogelijkheden:

Wat te doen bij migraine

Herstel na chemo

Z

Verkoelingssjaal

Brengt snel verkoeling

Home » Wat te doen bij migraine

Wat te doen bij migraine

Wat te doen bij migraine vraagt u zich af? De producten van Comfort Cooling Products Rijen kunnen perfect gebruikt worden om uw klachten bij migraine verlichten. Dankzij onze verkoelingsproducten kunt u snel afkoelen en op deze manier verlichting geven aan u uw migraine.

Wat te doen bij migraine? Cooling Pads zijn het antwoord!

De Cooling Pads zijn handige kleine koelkussentjes. Dankzij deze koelkussentjes kunt u snel afkoelen en op deze manier de migraine klachten die u ervaart verlichten. De Cooling Pads geven een heerlijk verkoelend gevoel indien u ze plaatst op het voorhoofd of de ogen. Daarbij zijn deze koelkussentjes ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik. U dient ze alvorens gebruik 15 tot 20 minuten in lauwwarm water te plaatsen. Vervolgens plaatst u ze even op een handdoek om het water aan de buitenkant af te nemen. Hierna zijn de koelkussentjes klaar voor gebruik om uw migraine te verlichten. De Cooling Pads geven tot wel twee dagen verkoeling alvorens u ze opnieuw in lauwwarm water dient te plaatsen. Voortaan weet u dus wat u te doen staat bij een migraine aanval.

Bestel vandaag nog de Cooling Pads om uw migraine klachten te verlichten.

Nu u weet wat u kunt doen om uw klachten bij migraine te verlichten kunt u natuurlijk niet wachten om onze Cooling Pads te bestellen. Hiervoor kunt u terecht in onze webshop. De koelkussentjes zijn te bestellen in verschillende modieuze kleuren en designs. Bekijk ook onze andere producten in de webshop. Indien u meer wilt weten over onze producten kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0161-227727

Nieuwe Patronen Online

Nu weer allemaal nieuwe patronen online in onze webshop.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid