Welkom op de website van Comfort Cooling Products

Welkom op de nieuwe Comfort Cooling Products website!

Wat te doen tegen opvliegers?

U vraagt zich af wat te doen tegen opvliegers en wat hier tegen helpt? De producten van Comfort Cooling Products Rijen leveren u de oplossing. Onze producten bieden u direct verkoeling wanneer u last krijgt van een opvlieger. Die vervelende opvliegers zijn dus verleden tijd! Kom erachter wat u te doen staat bij opvliegers.

Wat te doen tegen opvliegers? Onze producten zijn de oplossing!

Bij Comfort Cooling Products Rijen hebben we verschillende producten die u helpen om uw opvliegers te verlichten. Ons assortiment bestaat uit:
  • Cooling Neck Ties
  • Cooling Pads
Wanneer u veel last heeft van opvliegers is onze Cooling Neck Tie een uitkomst om de dag door te komen. De Cooling Neck Tie is een buisvormige sjaal die is gevuld met kristallen. U legt hem ’s morgens even in het water en vervolgens kunt u hem de hele dag gebruiken om koel te blijven. Daarbij is de Cooling Neck Tie beschikbaar in verschillende hippe designs. Nog nooit was er zo’n modieuze manier om uw opvliegers tegen te gaan. Gebruik maken van de Cooling Neck Tie is dus het beste om te doen wanneer u vaak last heeft van opvliegers.
Zoekt u een bepaald product wat gebruiksvriendelijker te gebruiken is in een liggende houding? Onze Cooling Pads bieden voor u de oplossing. Dit handige kleine koelkussentje helpt u om snel af te koelen, ideaal voor in de nacht of tijdens een migraineaanval. Net zoals de Cooling Neck Ties zijn de Cooling Pads gevuld met kristallen en dient u ze in lauwwarm water te leggen alvorens ze te gebruiken. Vervolgens kunnen de Cooling Pads op het voorhoofd of op de ogen worden gelegd voor een heerlijk verkoelend en verlichtend gevoel. Bij zwaardere opvliegers is het gebruik van onze Cooling Pads dus het beste wat u kunt doen.

Verkoeling

Verlichting

Verschillende motieven

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten?

Probeer onze producten zelf uit en kom erachter dat het echt is wat helpt tegen opvliegers. In onze webshop vindt u alle producten die u nodig hebt om uw opvliegers te verlichten. U kunt hier zowel de Cooling Neck Ties als de Cooling Pads bestellen. Beide producten zijn verkrijgbaar in diverse modieuze designs. Wilt u meer weten over onze producten? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0161-227727.